Şeful McDonald's dezvăluie schimbările făcute în restaurante în perioada pandemiei:„Ne-am întâlnit de trei ori pe zi pentru ajustarea acestor planuri”
Joe Erlinger, preşedintele McDonald's SUA, a declarat că lanţul de restaurante se pregăteşte de redeschidere, potrivit foxbusiness.com.
El a prezentat săptămâna trecută şi un plan detaliat de redeschidere.
Potrivit acestuia, noile proceduri vor include câteva modificări de poziţionare a meselor pentru a permite distanţarea socială, o curăţare mai frecventă a suprafeţelor şi mănuşi şi măşti faciale pentru angajaţi. De asemenea, vor pune la dispoziţia clienţilor mijloace de protecţie a feţei şi mâinilor.
Locurile de joacă vor rămâne închise, iar procedurile de dine-in vor fi modificate pentru minimizarea contactului direct.
Alte măsuri se referă la controale ale tempereturii, bariere de protecţie, indicatoare pentru menţinerea distanţei sociale, cât şi training-uri pentru angajaţi.
„De când a început această pandemie, echipa mea şi cu mine am început să ne întâlnim de trei pri pe zi pentru a evalua şi a ajusta planurile noastre pentru adoptarea celor mai bune practici pentru francizaţii noştri şi pentru pieţele globale”, a scris Erlinger.
„Acestea vor deservi ca standarde naţionale pentru operaţiunile noastre din cele 14.000 de locaţii din Statele Unite. Toate restaurantele trebuie să implementeze aceste standarde, în plus faţă de legile fiecărui stat, înainte de redeschiderea unui restaurant.”
Au existat aproximativ 50 de schimbări de procese implementate în restaurantele McDonalds's până în prezent, potrivit lui Erlinger.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro