Cum mâncau alţii
Pe lângă cei care studiază evenimente din trecut se află şi unii care caută să afle ce le plăcea să mănânce oamenilor din diferite epoci, iar un american s-a apucat mai nou să cerceteze istoria sandviciurilor, scrie Washington Post. Acesta testează tot felul de reţete istorice şi postează rezultatele sub forma unor clipuri pe reţelele de socializare online, folosind contul „Sandwiches of History”. Cercetătorul, pe numele său Barry Enderwick, prepară reţete găsite de el sau trimise de internauţi, cunoştinţe sau prieteni şi apoi le gustă să vadă dacă i-ar plăcea, încercând până în prezent peste 700 de sandviciuri istorice, cum le zice el. Pentru ca să fie luată în calcul, o reţetă trebuie să aibă cel puţin 20 de ani vechime, printre cele mai vechi aflându-se una de la 1777 cu carne de vită, unt şi pâine. Printre cele mai ciudate reţete s-au numărat una de la 1909 de sendviş cu stridii crude, sos Worcestershire, ulei de măsline şi frunză de salată, una cu supă-cremă de ciuperci sau una cu drojdie.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro