Cele mai puternice femei din România: Elena Barabancea, Romprest
Are studii de inginerie economică absolvite în cadrul ASE din Bucureşti şi a urmat o serie de cursuri post-universitare de management şi informatică.
Elena Barabancea lucrează în cadrul Romprest din anul 2001, când a ocupat funcţia de şef birou financiar. Ulterior, a promovat, în prezent fiind director al direcţiei de management. „Cariera a însemnat pentru mine un lung şir de paşi crescători: am acumulat constant, dar în acelaşi timp mi-am păstrat individualitatea", spune Elena Barabancea. Ea adaugă că secretul unei cariere de succes în cazul femeilor stă în disponibilitatea permanentă pentru a învăţa, în implicare, atenţie pentru fiecare amănunt, dar şi în abordarea optimistă, diferită şi nouă a lucrurilor.
Unul dintre momentele dificile ale carierei Elenei Barabancea se leagă de declanşarea crizei economice, moment în care bugetele alocate departamentelor din compania Romprest au trecut printr-o revizuire. „Un alt moment dificil – recunosc, mai mult de ordin emoţional – a fost reprezentat de închiderea filialei din Germania în 2008, decizie impusă de ajungerea la termenul de valabilitate a contractelor pe care le-am avut în derulare cu partenerul german", explică Elena Barabancea, care s-a implicat direct în înfiinţarea filialei germane a Romprest. Compania are activităţi pe piaţa de salubritate, facility management, amenajare spaţii verzi.
O afacere cu o materie prima care nu se termina niciodata este soluţia cea mai buna in vremuri dificile.Ca sa afle cum si mai ales cat se castiga din gunoi, BUSINESS Magazin a mers la poarta celor mai mari reciclatori ai Romaniei.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro