Cât costă şi cum arată un zbor la cea mai luxoasă clasă a unei companii aeriene
Numeroase feluri de mâncare ce includ homar, un pat uriaş şi cosmetice de designer - par să fie caracteristicile unui hotel de lux. Sunt însă sunt câteva dintre beneficiile unui zbor într-o cameră privată printr-un bilet la Singapore Airlines Suites Class.Tânărul Derek Low a reuşit să strângă mile aeriene în valoare de 30.000 de dolari prin zborurile sale frecvente şi şi-a permis astfel să plătească 23.000 de dolari pentru cel mai luxos zbor din Singapore spre New York. Tânărul a făcut numeroase fotografii pe care le-a publicat apoi pe blogul său.
La check-in, a primit un bilet auriu şi o invitaţie la "Camera Privată", un lounge exclusivist în care a fost întâmpinat de angajaţi pe nume, ca şi cum l-ar fi cunoscut dinainte. Ulterior, a primit opţiunea de a le cere să i se adreseze cu titulaturi precum "rege" sau "preşedinte". A comandat un pahar cu şampanie, un smoothie de mango şi trei feluri de mâncare: carne de pui şi miel Satay pate, homar la cuptor cu Gruyere, Emmenthal şi Cheddar, burger de vită american cu Foie Gras şi ouă de prepeliţă.
A traversat apoi un culoar destinat pasagerilor cabinelor luxoase, iar apoi a fost escortat sprea cea destinată lui, unde i s-a oferit un pahar cu şampanie Dom Pérignon. Cabine private din Airbusul 380 al companiei aeriene au uşi glisante care "te izolează într-o mică oază de lux".Includ un pat dublu, televizor, un scaun din piele realizat manual de maestrul italian Poltrona Frau. I s-au oferit căşti Bose pentru a asculta muzică şi a vedea filme, precum şi un kit de toaletă Salvatore Ferragamo, care includea o sticlă de colonie şi alte articole de toaletă de designer. Low a primit pijamale Givenchy, papuci de casă, perne şi pături, cafea gourmet şi alte feluri de mâncare pe bază de homar.
Când a aterizat în New York, cea mai mare problemă a sa era că nu mai voia să părăsească avionul.
Sursa: Daily Mail
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
- Alegătorii americani bărbaţi, superponderali, care nu au studii superioare, care nu au prieteni şi care sunt loviţi în masculinitatea lor, au înclinat balanţa în favoarea lui Donald Trump. Într-o analiză, New York Times, unul dintre cele mai importante ziare americane, spune că diviziunea pe diplome a devenit cea mai importantă diviziune în viaţa americană
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro