O echipă de avocaţi de la Clifford Chance Badea, coordonată de Mădălina Rachieru-Postolache, a asistat dezvoltatorul imobiliar NEPI Rockcastle în cea mai recentă emisiune de obligaţiuni verzi, de 500 milioane euro

Autor: Roxana Rosu Postat la 03 octombrie 2024 26 afişări

O echipă de avocaţi de la Clifford Chance Badea, coordonată de Mădălina Rachieru-Postolache, a asistat dezvoltatorul imobiliar NEPI Rockcastle în cea mai recentă emisiune de obligaţiuni verzi, de 500 milioane euro

O echipă multijurisdicţională de avocaţi coordonată de Mădălina Rachieru-Postolache, Partener Clifford Chance Badea, a asistat dezvoltatorul imobiliar NEPI Rockcastle în legătură cu cea mai recentă emisiune de obligaţiuni verzi, în valoare de 500 milioane euro.

Emisiunea de obligaţiuni, suprasubscrisă de peste şase ori, reprezintă revenirea NEPI Rockcastle pe piaţa de eurobonduri după mai bine de doi ani şi se adaugă unui portofoliu important de finanţări verzi asistate de Clifford Chance Badea.  

Nucleul echipei coordonate de Mădălina Rachieru-Postolache a fost format din Gabriel Toma (Senior Associate) şi Martha Busuiocescu (avocat) din biroul de la Bucureşti, Paul Deakins (Partener) şi Ayan Koshal (Senior Associate) – Londra, respectiv Tineke Kothe (Senior Counsel), Dewi Walian (Counsel) şi Marte Schaaf (Associate) – Amsterdam.

„Succesul acestei tranzacţii reflectă profesionalismul şi experienţa întregii echipe de proiect, care a dat maximum de performanţă într-un context de lucru multijurisdicţional şi un calendar foarte intens. Entuziasmul investitorilor confirmă, totodată, încrederea în NEPI Rockcastle şi interesul pieţei pentru proiecte de finanţare sustenabilă. Aş vrea în mod special să mulţumesc pentru încredere echipei NEPI Rockcastle, alături de care am colaborat în multe proiecte importante, dar şi tuturor celorlalte părţi implicate, al căror profesionalism a ajutat la o execuţie de succes a tranzacţiei, într-un orizont de timp foarte scurt”, a declarat Mădălina Rachieru-Postolache, Partener şi coordonator al practicii Pieţe de Capital de la Bucureşti

În mai 2019, Clifford Chance Badea a asistat NE Property B.V. în legătură cu implementarea programului de obligaţiuni (Guaranteed Euro Medium Term Programme) în valoare de 1,5 miliarde Euro garantate de NEPI Rockcastle, precum şi în legătură cu lansarea emisiunii de obligaţiuni în valoare de 500 milioane Euro, în baza programului. Ulterior, echipa juridică a acordat asistenţă NEPI Rockcastle în legătură cu actualizarea programului multianual de obligaţiuni cu un plafon total de 4 miliarde Euro.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
nepi,
badea,
emisiune de obligatiuni,
coordonare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.