Grupul farmaceutic Dr. Max închiriază aproape 12.000 mp de spaţii logistice şi birouri în proiectul ELI Park Iaşi

Autor: Cristina Bellu Postat la 21 octombrie 2024 14 afişări

Grupul farmaceutic Dr. Max închiriază aproape 12.000 mp de spaţii logistice şi birouri în proiectul ELI Park Iaşi

Dr. Max, unul dintre cei mai mari jucători din piaţa locală farma, a semnat un contract de închiriere pentru 11.800 de metri pătraţi în ELI Park Iaşi, proiect aflat în portofoliul ELI Parks, unul dintre cei mai activi dezvoltatori de pe piaţa logistică şi industrială din România.

Noua facilitate acoperă un depozit de 10.500 de metri pătraţi şi 1.300 metri pătraţi de spaţii de birouri.

„Prin această mutare, ne consolidăm infrastructura, asigurându-ne că putem susţine volumul în creştere al operaţiunilor, menţinând în acelaşi timp standardele ridicate de calitate şi siguranţă care ne definesc activitatea. Investiţia face parte din strategia noastră pe termen lung de a rămâne un partener de încredere şi de a ne continua creşterea constantă, anticipând şi satisfăcând cerinţele în continuă evoluţie ale pieţei”, spune Sorin David, Supply Chain Director la Dr. Max România.

Situat strategic aproape de graniţa cu Republica Moldova, dar acoperind şi regiunea de nord-est a României, ELI Park Iaşi oferă o locaţie ideală pentru companiile care doresc acces neîntrerupt la pieţele regionale şi internaţionale.

De asemenea, poziţionarea proiectului asigură acces la principalele noduri de transport, Aeroportul Iaşi fiind la doar 20 de minute de mers cu maşina. ELI Park Iaşi oferă conexiuni eficiente la centrul oraşului Iaşi în 15 minute şi la şoseaua de centură a oraşului în 2 minute de mers cu maşina.

„Locaţia strategică a ELI Park Iaşi, împreună cu angajamentul nostru de a oferi infrastructură şi servicii premium, asigură premisele ca Dr. Max România să poată prospera şi să poată să-şi atingă obiectivele fără probleme”, spun reprezentanţii ELI Parks.

“A fost un proces complex de evaluare a oportunitatilor de spaţii într-o piaţă mai puţin dezvoltată din punct de vedere logistic. Printr-o comunicare excelentă, eforturi comune si analiza atenta a specificatiilor, am reusit cu echipa ELI să configurăm depozitul optim pentru compania Dr Max, care a inclus toate cerintele referitoare la inaltime, tipuri de docuri, interval temperatură, precum si optiunea de extindere viitoare”, a spus Rodica Tarcavu, Partner Industrial Agency Cushman & Wakefield Echinox.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.