Manole (PSD) evită să spună dacă susţine referendumul lui Nicuşor Dan

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 octombrie 2024 14 afişări

Noi critici ale PSD la adresa primarului Capitalei, după scandalul legat de planşeul de la Piaţa Unirii. Deputatul Petre Florin Manole îi reproşează la RFI de această dată lui Nicuşor Dan că întârzie autorizarea unui muzeu al Holocaustului în Bucureşti.

Manole (PSD) evită să spună dacă susţine referendumul lui Nicuşor Dan

Reacţia social-democratului Petre Florin Manole vine după ce primarul general, Nicuşor Dan, a propus un referendum pe 24 noiembrie, legat de împărţirea banilor în Capitală şi emiterea autorizaţiilor de construire în Bucureşti.

Petre Florin Manole evită să spună clar dacă PSD va susţine sau nu un asemenea referendum: ”Colegii mei nu cred că au luat încă o decizie în Consiliul Municipal, dar pot să vă zic un răspuns personal. Nicuşor Dan întârzie nejustificat, rău intenţionat, să autorizeze lucrările la Muzeul Holocaustului din România, un subiect extrem de important. De patru ani de zile, se întârzie şi se tergiversează acea autorizare”.

Deputatul PSD spune că nu are încredere în Nicuşor Dan.

„Eu, personal, din acest motiv şi ca etnic rom, am încredere zero în buna credinţă a domnului Nicuşor Dan, în legătură cu unele subiecte care se pare că nu îi plac şi nu se pare pentru că mi se pare mie, ci se pare pentru că astea sunt acţiunile sale. A refuzat autorizarea timp de trei ani de zile (...). Aşa ceva este inacceptabil, este opinia mea, nu este a PSD-ului în general, nu avem o decizie politică, dar eu sunt extrem de pasional pe acest subiect, pentru că mi se pare de neacceptat”, încheie Manole.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
manole,
dan,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.