Modificarea istorică pe care o va face McDonald’s pentru unele dintre cele mai cunoscute produse
Sunt introduse mari schimbări pentru unele dintre cele mai populare articole din meniul McDonald's, conform Daily Mail.
Lanţul de fast-food a gasit modalităţi de a-şi face produsele Big Mac, Quarter Pounders si cheeseburgers „mai calde, mai savuroase şi mai gustoase", după ce compania a petrecut nenumărate ore optimizând procesul de gătit. Astfel, vicepreşedintele McDonald's în Australia, Sharon Paz, a dezvăluit că timpul de gătit pentru carnea de vită va fi de exact 40 de secunde pe grătar.
În plus, pentru bugerii Big Mac vor fi adăugate un pachet suplimentar de sos special, în timpul în care ceapa va fi gătită pe grătar împreună cu chiflele. Doamna Paz a spus că aceste schimbări la meniul McDonald's au fost dezvoltate în decurs de 18 luni şi vor fi introduse în Australia înainte de a fi aduse în întreaga lume. De asemenea, burgerul va fi mai fierbinte atunci când va fi servit, iar doamna Paz a spus că societatea a schimbat distribuţia de seminţe de susan pe partea de sus.
„Suntem incredibil de mândri de calitatea produselor alimentare pe care le servim clienţilor noştri, dar căutăm mereu modalităţi de a oferi clienţilor noştri un meniu de cea mai bună degustare", a spus doamna Paz.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro