Producătorul de echipamente de protecţie Matei Conf Grup din Bucureşti: Putem produce 1.000 de combinezoane pe zi. „Nu am fost contactaţi de autorităţi până acum pentru a produce echipamente medicale de protecţie.“
Producătorul de echipamente de protecţie Matei Conf Grup vrea să înceapă să producă combinezoane de protecţie pentru personalul medical, deşi autorităţile nu au contactat compania cu o astfel de cerere până acum.
Producătorul de echipamente de protecţie Matei Conf Grup vrea să înceapă să producă combinezoane de protecţie pentru personalul medical, deşi autorităţile nu au contactat compania cu o astfel de cerere până acum.
„Vrem să începem să producem combinezoane în perioada următoare, suntem în proces de analiză cu materialele. Nu am fost contactaţi de reprezentanţii statului să producem altfel de echipamente de protecţie până acum, dar sunt sigur că există deschidere din partea lor. Noi putem produce circa 1.000 de combinezoane pe zi. Putem adapta liniile de producţie şi pentru altfel de produse, avem oameni, avem capacitatea”, a declarat pentru ZF Valeriu Matei, directorul general al companiei Matei Conf Grup.
El a adăugat că materia primă necesară pentru producţia echipamentelor medicale de protecţie este o problemă în această perioadă.
„Problema cu producţia acum este legată de resursele pe care le putem strânge noi, trebuie să primim materialele necesare. Există şi problema transportului, transportul materialelor cu avionul costă foarte mult în perioada asta”, a adăugat Valeriu Matei. Compania a avut o cifră de afaceri de peste 23 de milioane de lei în 2018, în creştere cu 17% faţă de anul precedent. De asemenea, în 2018 compania a avut un număr mediu de 102 angajaţi, conform datelor mfinante.
Compania este deţinută de Matei Cezarina Mariana, potrivit datelor confidas.ro. Printre clienţii companiei sunt Alstom, Apa Nova, Cargill, Cez România, Dalkia, Electrica S.A., Electrica Serv, Enel, Hidroelectrica, Lukoil, Ministerul Apărării Naţionale, Metrorex, Petrom, Slovenské elektrárne, Telekom, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Protecţia Muncii „Alexandru Darabonţ“ şi institute din străinătate.
Compania se afla în 2018 pe locul patru în topul firmelor care au ca obiect de activitate declarat fabricarea de articole de îmbrăcăminte pentru lucru (cod caen: 1412). În acest cod caen existau în 2018, ultimul an pentru care sunt date publice disponibile, 388 de firme cu 4.500 de angajaţi şi afaceri de 470 mil. lei, potrivit datelor platformei de analiză confidas.ro. În acelaşI an, întreaga industrie textilă şi de îmbrăcăminte din România avea afaceri de 17 mld. lei şi peste 150.000 de salariaţi.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro