Te-ai muta în Toscana? Italienii îţi dau până la 30.000 euro să-ţi cumperi una. Cine poate aplica

Postat la 25 iunie 2024 85 afişări

Te-ai muta în Toscana? Italienii îţi dau până la 30.000 euro să-ţi cumperi una. Cine poate aplica

Autorităţile plătesc între 10.000 şi 30.000 euro. Casele trebuie să fie în oraşe de munte sub 5000 de locuitori.

Aplicaţiile se depun până pe 27 iulie.

Ţi-ar plăcea să trăieşti într-o regiune superbă din Italia? Toscana te aşteaptă, iar autorităţile regionale plătesc până la 30.000€ pentru cei care vor să se mute acolo, în zonele mai puţin locuite.

Autorităţile din Toscana oferă între 10.000 şi 30.000 € pentru a încuraja oamenii să se mute în oraşele de munte cu populaţie scăzută. Subvenţia se aplică în 119 oraşe cu mai puţin de 5.000 de locuitori. Suma primită nu poate depăşi 50% din costul achiziţiei şi renovării unei case. Scopul este revitalizarea comunităţilor rurale, afectate de migrarea locuitorilor către oraşe mari. Aceasta este o oportunitate pentru cei care doresc să trăiască într-un mediu liniştit şi pitoresc.

Cine poate aplica pentru această subvenţie?

Solicitanţii trebuie să fie cetăţeni italieni sau cetăţeni ai unui stat membru UE. De asemenea, cetăţenii din afara UE cu un permis de şedere de cel puţin 10 ani pot aplica. Solicitanţii trebuie să fie rezidenţi într-un oraş italian, dar nu într-o comunitate montană. Formularul de aplicare se găseşte online pe site-ul regiunii Toscana. Termenul limită pentru depunerea cererilor este 27 iulie, ora 13:00.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aplicare,
toscana,
mutare,
italieni

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.