100 tineri manageri de top. Cristina Netea, NN Asigurări de Viaţă: Organizarea, perseverenţa, empatia şi dorinţa de a fi mereu mai buni sunt calităţi importante pe care le apreciez nu doar la colegii din echipă, ci la oameni în general

Postat la 01 septembrie 2024 35 afişări

100 tineri manageri de top. Cristina Netea, NN Asigurări de Viaţă: Organizarea, perseverenţa, empatia şi dorinţa de a fi mereu mai buni sunt calităţi importante pe care le apreciez nu doar la colegii din echipă, ci la oameni în general

Cristina Netea, Head of Value Proposition and Health Business, NN Asigurări de Viaţă, 39 de ani


Număr de angajaţi: 500

Număr de consultanţi financiari: 1.600

Prime brute subscrise (2023): 1 mld. lei

Cotă de piaţă în segmentul asigurărilor de viaţă în funcţie de primele brute subscrise*: 34,37%

Cotă de piaţă în segmentul asigurărilor de sănătate în funcţie de primele brute subscrise*: 12,01%

Cotă de piaţă în segmentul pensiilor private facultative în funcţie de activele nete*: 56,23%, cumulat pe cele două fonduri (NN Activ şi NN Optim)

Surse: raport financiar anual NN Asigurări de Viaţă, *date ASF la 31 decembrie 2023


Cristina Netea este Head of Value Proposition and Health Business la NN Asigurări de Viaţă din 2020. Cu peste 16 ani de experienţă în roluri de management în bănci şi asigurări, dintre care ultimii peste 11 ani în domeniul asigurărilor de viaţă şi sănătate, ea dezvoltă astăzi portofoliul de soluţii prin care NN susţine clienţii să protejeze ce contează mai mult pentru ei. Asigurările sunt o industrie foarte dinamică, în plină dezvoltare, iar odată cu conştientizarea tot mai mare a rolului şi beneficiilor unei asigurări când apare o problemă medicală, aşteptările oamenilor cresc, explică Cristina Netea. „Provocarea este să ţinem pasul cu nevoile lor şi să le oferim mereu soluţii relevante, iar la NN reuşim acest lucru printr-o conversaţie continuă cu clienţii noştri. Aşa, înţelegem în fiecare moment care sunt situaţiile în care vor să fie protejaţi financiar, ce acoperiri îşi doresc şi care sunt experienţele digitale pe care le aşteaptă în interacţiunea cu asigurarea lor.”

„Organizarea, perseverenţa, empatia şi dorinţa de a fi mereu mai buni sunt calităţi importante pe care le apreciez nu doar la colegii din echipă, ci la oameni în general. De cealaltă parte ar fi teama de eşec, pentru că de cele mai multe ori stă în calea dezvoltării şi inovării. Oamenii trebuie să aibă curajul să exploreze şi să înveţe din greşeli.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.