Cum să te bagi în faţă la restaurant
Când nu ai timp sau chef să stai la coadă poţi să te bagi în faţă, riscând să fii admonestat de cei care-şi aşteaptă, cuminţi, rândul.
Uneori însă te ajută tehnologia să sari peste rând fără ca alţii să ţi-o poată reproşa, deoarece diverse restaurante sau cafenele au început să introducă posibilitatea comenzilor online cu ridicare din local celor care se grăbesc, scrie Boston Globe.
Chiar dacă nu este ceva nemaiauzit, căci şi înainte se putea da telefon pentru a comanda ceva cu ridicare ulterioară, elementul de noutate din prezent îl reprezintă site-urile speciale şi aplicaţiile pentru telefoane mobile. Pe lângă clienţii care scutesc nişte timp atunci când vor să mănânce sau să bea ceva, câştigă foarte bine şi localurile, deoarece utilizatorii acestor aplicaţii sau site-uri sunt de regulă loiali, îşi lasă adresa de e-mail la care li se pot trimite oferte speciale şi tind să cheltuiască mai mult.
Printre restaurantele şi cafenelele americane care au implementat deja acest sistem se numără Starbucks, Taco Bell, McDonald’s, ori tot felul de localuri mai mici, de la altele vegetariene la unele care funcţionează în dubiţe care se tot plimbă din loc în loc.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro