În castron e mai gustos
Apetitul pentru un regim alimentar mai sănătos care să includă şi mâncare gătită pe îndelete a dus nu numai la excluderea unor produse din alimentaţie şi la vânzarea de aparate care permit prepararea lentă a hranei (aşa-numitele ”slow cookers„), ci şi la creşterea vânzărilor de castroane şi boluri în dauna farfuriilor întinse, atât pentru utilizare în restaurante, cât şi pentru utilizare casnică.
Multe restaurante preferă să servească mâncarea în castroane sau boluri pentru că astfel se păstrează mai bine aromele, scrie Wall Street Journal, în timp ce persoanele care mânăncă acasă mâncare făcută la slow-cooker sau chiar salate, paste ori cereale ajung să consume aceste preparate din castroane folosite altădată pentru servit. Motivul nu îl reprezintă însă creşterea porţiilor, ci pur şi simplu comoditatea, căci din castron sau bol mâncarea curge mai greu şi poate fi mâncată în faţa televizorului ori la o masă tip bar, cum se poartă în multe locuinţe moderne, fără riscul murdăririi.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro