TimeOut a premiat ieri cele mai bune restaurante si baruri din Bucuresti
Revista TimeOut Bucuresti a premiat pe 6 octombrie, cele mai bune restaurante si baruri din Bucuresti, in cadrul primei gale a premiilor Eating & Drinking Awards, ce a avut loc la Hilton. Evenimentul continua seria galelor Eating & Drinking Awards din plan international si a fost organizat pentru a respecta sloganul revistei, acela de a-si informa cititorii ”unde si de ce”.
In cadrul galei
au fost premiate 9 categorii de restaurante, acestea fiind : cel mai bun restaurant roamanesc, unde castigator a fost Casa Doina, cel mai bun restaurant asiatic, unde castigator a fost restaurantul Benihana, cel mai bun restaurant libanez si turcesc unde castigator a fost Picollo Mondo, cel mai bun restaurant Italienesc, premiu oferit cu sprijinul Peroni Nastro Azzuro,unde castigator a fost Aquarium, cel mai bun restaurant fusion, unde castigator a fost restaurantul Heritage, premiul ”cel mai bun restaurant nou deschis” a fost castigat de Hard Rock Cafe care a castigat si premiul de populatitate, premiul celui mai bun restaurant de business a fost insusit de Uptown iar cel mai bun bar al anului 2008 a fost numit English Bar.
Doar 7 din cele 9 premii au fost decise de un juriu sever cu o compenenta atat nationala cat si internationala, premiul celui mai bun restaurant de business ca si premiul de popularitate, au fost numite de cititori sau clienti in urma votului online.
Revista TimeOut Bucuresti va scoate pe 9 octombrie un numar dedicat premiilor, unde se vor gasi detalii despre gala, despre castigatori si despre criteriile de alegere ale castigatorilor.
Gala Eating & Drinking Awards Bucuresti se afla la prima editie si intentioneaza sa devina o obisnuinta in industrie. Pe plan international galele anuale de premiere a restaurantelor si barurilor a devenit o obisnuinta pentru redactiile TimeOut din orase precum: Londra, Istanbul, Tel Aviv, New York, Cyprus, Abu Dhabi.
Mai multe detalii despre premiile oferite de revista TimeOut gasiti
aici