Un faliment, un divorţ, şi o revenire de 11 milioane de dolari
Chiar dacă a fost înclinată spre artă şi gimnastică, tatăl său i-a sugerat să urmeze un colegiu de inginerie electrică. Când fabrica pentru care lucra a fost vândută, neştiind ce se va întâmpla cu ea şi cu echipa sa, Heather Blease a hotărât să-şi deschidă propria afacere. Aşa că 1995 lansează EnvisioNet, un furnizor extern pentru firme din industria tehnologică, ajungând, în doar şase ani, la 2.500 de angajaţi şi venituri de 30 de mil. dolari.
Acceptând o ofertă de colaborare din partea Microsoft, Heather Blease a investit milioane de dolari în infrastructură, dar produsul lansat de Microsoft nu a avut success. Investitorii s-au retras, şi firma a dat faliment.
Problemele nu apăruseră doar în carieră, ci şi în viaţa personală a lui Heather. Cu al patrulea copil abia născut, ea trece printr-un divorţ, o luptă cu cancerul şi prin decesul mamei sale. Într-o zi, după ce petrece câteva zile în închisoare, arestată pentru că a condus în stare de ebrietate, se hotărăşte să lase în urmă aceste eşecuri şi întâmplări nefericite, şi să îşi găsească motivaţia pentru a o lua de la capăt.Acceptând postul de vice-preşedinte într-o companie tehnologică, după şase luni în care lucrase la diverse proiecte legate de piaţa guvernamentală de outsourcing şi se familiarizase cu mersul lucrurilor, având şi experienţa anterioară de la EnvisioNet, se hotărăşte să pună bazele unei noi companii.
Astfel, în 2013, lansează SaviLinx, o companie de outsourcing care, în doar trei ani, ajunge la o cifră de afaceri de 11,4 milioane de dolari.Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro