Cele mai inovatoare companii din România în 2023. Tazz Direct

Postat la 16 mai 2024 57 afişări

Tazz Direct este un serviciu de curierat rapid care se adresează tuturor companiilor din România ce vor să îşi livreze produsele direct către clienţi, dar nu au infrastructură proprie de livrare sau nu sunt neapărat listate pe Tazz sau pe orice alte platforme de tip marketplace.

Descrierea inovaţiei:

Prin acest serviciu, Tazz oferă clienţilor companii expertiză, infrastructură tehnică avansată şi logistică specializată pentru livrarea rapidă, cu scopul de a susţine afacerile să ajungă mai repede la clienţii lor, cu livrări ce durează mai puţin de 2 ore. Serviciul se adresează oricărui business care permite livrarea rapidă în cadrul aceluiaşi oraş - de la restaurante şi cafenele, la magazine din orice categorie: băutură & tutun, electronice & IT, florării, sănătate & frumuseţe, farmacii, petshop, papetărie, băcănii, fashion & accesorii etc. Soluţia de produs propusă de Tazz acoperă toate aspectele ce ţin de plasarea unei comenzi, oferind atât opţiunea de integrare manuală a datelor, cât şi opţiunea de utilizare API. Prin Tazz Direct, partenerii înscrişi pe platformă pot să gestioneze simultan mai multe locaţii, au acces la multiple produse din toate locaţiile şi îşi pot optimiza capacităţile logistice prin efectuarea mai multor livrări printr-un singur transport. În plus, procesul Tazz Direct asigură şi rapoartele de livrare în timp real, partenerii recepţionând instantaneu datele. Soluţia Tazz Direct a fost lansată oficial pe 1 septembrie 2023, după un an de testare complexă cu o parte dintre partenerii care folosesc toolul şi astăzi. Pentru dezvoltarea acestui serviciu care să acopere toate nevoile partenerilor săi, Tazz a investit într-o echipă dedicată formată din specialişti cu expertiză în mai multe arii – IT, product, commercial şi marketing.

Tazz este singura platformă 100% românească de livrare rapidă care oferă access la restaurante din ţară, dar şi o selecţie extinsă de produse pentru cumpărături zilnice, farmacii, florării, articole sportive, cărţi, produse de îngrijire personală şi înfrumuseţare şi alte magazine diverse.

Elementul de noutate:

Tazz Direct aduce pe piaţa din România facilităţi care permit oricărui business să folosească infrastructura de livrare rapidă pentru a-şi livra produsele către clienţi în mai puţin de 2 ore.

Efectele inovaţiei:

Prin modelul de business dezvoltat în jurul livrării rapide, Tazz Direct reuşeşte să aducă beneficii reale întregului ecosistem de parteneri, de la companiile înscrise pe platformă şi până la clienţii finali. Serviciul oferă partenerilor B2B acces la un sistem informatic de ultimă generaţie şi o reţea de curierat care să răspundă nevoilor de livrare rapidă pentru game variate de produse. Astfel, consumatorii beneficiază de livrări de la restaurantele şi retailerii preferaţi în cel mai scurt timp.

Alin Şerban, CEO, Tazz

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.