100 tineri manageri de top. Nico Grandori, Adobe Technology Services România: Nu există progres fără provocări, fară schimbări de perspectivă

Postat la 13 septembrie 2024 30 afişări

100 tineri manageri de top. Nico Grandori, Adobe Technology Services România: Nu există progres fără provocări, fară schimbări de perspectivă

Nico Grandori, director, Adobe Technology Services România, 39 de ani


Cifra de afaceri (2023): 88,5 mil. euro

Nr. mediu de angajaţi (2023): 1.035


iNco Grandori lucrează pentru Adobe România de aproape 14 ani şi în prezent este director of Adobe Technology Services România, o organizaţie de aproximativ 80 de ingineri şi nu numai, ce oferă servicii „shared” către echipele de produs.

Ea crede că pentru a fi un leader bun trebuie să fii un om mai bun, să înveţi să gestionezi discuţii dificile, să ai empatie şi să creezi un mediu sigur pentru ca oamenii să îşi poată exprima liber opiniile. „Nu poţi face asta doar în contextul de muncă. Ca atare, da, fac cursuri şi citesc cărţi de dezvoltare personală, nu numai de leadership. Cel mai recent curs este unul al lui Paul Olteanu (Process Communication Model) şi două dintre cărţile mele preferate sunt «Difficult Conversations», de Bruce Patton, Douglas Stone şi Sheila Heen, şi «Radical Candor», de Kim Scott.”

„Nu există progres fără provocări, fară schimbări de perspectivă. Şi cu cât se mişcă mai repede mediul în care acţionăm, cu atât trebuie să avem şi noi capacitatea de a înţelege şi a ne adapta. Cărţile te provoacă să gândeşti diferit sau oferă lumină peste subiecte vechi sau noi. Momentan citesc «Ego is the enemy», de Ryan Holiday, şi «Attached», de Amir Levine şi Rachel Heller.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.