100 Cele mai puternice femei din business. Larisa Stan, CFO, Tazz

Postat la 17 septembrie 2024 50 afişări

100 Cele mai puternice femei din business. Larisa Stan, CFO, Tazz

Cifră de afaceri (2023): 180 mil. lei

Profit: -87 mil. lei

Număr de angajaţi: 250


Biografie: Cu peste 10 ani experienţă în audit financiar, Larisa Stan ocupă, începând cu 2019, poziţia de CFO al Tazz. Rolul ei presupune crearea unei baze financiare solide prin implementarea strategiilor de business, oferind suportul creşterii accelerate a companiei. Sub coordonarea Larisei, în Tazz au fost create departamentele Contabilitate, Raportare, Controling Treasury, Procurement şi au fost implementate numeroase instrumente care au facilitat procesul de analiză.


► Am abordat evoluţia profesională ca pe o construcţie pas cu pas, fără să îmi stabilesc un obiectiv final clar. Îmi doream să găsesc un domeniu care să mi se potrivească şi să îmi aducă plăcere. Cred cu tărie că excelenţa poate fi atinsă doar atunci când faci lucrurile cu entuziasm. În primul meu job am avut şansa să întâlnesc oameni extraordinari de la care am învăţat că este perfect normal să nu ai toate răspunsurile şi că, în business, autenticitatea şi empatia sunt la fel de importante precum competenţele şi experienţa.

► Realitatea a depăşit cu mult aşteptările mele iniţiale. Parcursul meu profesional s-a dovedit a fi mult mai dinamic şi cu mai multe provocări decât mi-am imaginat vreodată. Rolul de CFO la Tazz şi evoluţia companiei de la nivelul de startup la maturizarea accelerată  au fost mai mult decât un MBA traditional. Pentru mine, profesional, aceşti ani mi-au oferit o perspectivă unică şi au creat oportunităţi de învăţare şi creştere pe care nu le-aş fi putut experimenta în altă parte. Cea mai importantă realizare pentru mine rămâne echipa pe care am construit-o. Am privilegiul de a mă înconjura de oameni pasionaţi, care aduc entuziasm în provocările de zi cu zi. Cred ferm că succesul unei companii nu se măsoară doar în cifre şi performanţă financiară, ci şi în calitatea echipei şi în modul în care aceasta evoluează împreună.

► Experienţa din ultimii ani ne-a arătat cât de puţin control avem, iar următorii 20 de ani cu siguranţă ne vor arăta acelaşi lucru, prin schimbările semnificative pe care le vor aduce. Esenţial pentru noi toţi va fi cât de rapid şi eficient ne vom adapta la aceste transformări. Cred că lumea înţelege tot mai mult că cea mai importantă resursă este timpul, iar businessurile care vor reuşi să ofere soluţii soluţii pentru economisirea timpului vor continua să se dezvolte. Comoditatea şi eficienţa rămân priorităţi constante. Totodată, sunt optimistă în ceea ce priveşte noua generaţie, care aduce cu ea o abordare proactivă, inovatoare şi o dorinţă puternică de a face o diferenţă pozitivă în lume. Astfel, mă aştept să vedem apariţia unor noi modele de afaceri, tehnologii inovatoare şi paradigme noi de lucru.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.