Capitala, de la căldură la furtună în doar 24 de ore

Autor: Andreea Tobias Postat la 28 septembrie 2024 8 afişări

Capitala, de la căldură la furtună în doar 24 de ore

Bucureştenii se vor confrunta cu o schimbare a vremii în următoarele ore, conform ultimei prognoze speciale emise de Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM). Capitala va trece rapid de la o vreme plăcută de toamnă la condiţii meteo severe, cu risc de inundaţii.

Până duminică dimineaţă, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14...16 grade. Spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ceaţă.

De duminică dimineaţă până luni, vremea se va răci semnificativ şi va deveni instabilă. Cerul va fi noros, iar în a doua parte a zilei şi noaptea vor fi averse torenţiale şi descărcări electrice. În intervale scurte de timp şi prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 40...60 l/mp şi posibil de peste 70 l/mp. Vântul va sufla în general moderat cu viteze la rafală de 40...50 km/h.

Temperatura maximă va fi de 24...25 de grade, iar cea minimă de 10...11 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucureşti,
meteo,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.