Cine este omul ce este pe cale să devină primul triliardar din lume până în 2027

Postat la 09 septembrie 2024 51 afişări

Cine este omul ce este pe cale să devină primul triliardar din lume până în 2027

Averea lui Musk a crescut cu o rată medie anuală de 110%.

El era, de asemenea, cea mai bogată persoană din lume, cu 251 de miliarde de dolari.

Analiza Academiei a sugerat că fondatorul unui conglomerat de afaceri, Gautam Adani din India, va deveni al doilea care va atinge statutul de triliardar.

Elon Musk este pe cale să devină primul triliardar din lume până în 2027, potrivit unui nou raport al unui grup care urmăreşte averea, scrie The Guardian.

Concluzia Informa Connect Academy cu privire la patronul producătorului de automobile electrice Tesla, al companiei private de rachete SpaceX şi al platformei de social media X (fostă Twitter) provine din faptul că averea lui Musk a crescut cu o rată medie anuală de 110%.

El era, de asemenea, cea mai bogată persoană din lume, cu 251 de miliarde de dolari, conform Bloomberg Billionaires Index, în timp ce raportul Academiei „2024 Trillion Dollar Club” a început să circule vineri.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
avere,
crestere,
miliarde

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.