Lenovo este partener al celei de-a zecea ediţii a festivalului de muzică Electric Castle

Autor: Ioana Matei Postat la 17 iulie 2024 28 afişări

Lenovo este partener al celei de-a zecea ediţii a festivalului de muzică Electric Castle

Lenovo participă, în premieră, în acest an, la cea de-a zecea ediţie a festivalului de muzică Electric Castle, care are loc în perioada 17-21 iulie la Bonţida, judeţul Cluj. Participanţii la festival sunt invitaţi să descopere experienţa Digital Forest by Lenovo, un simbol al viziunii Lenovo în materie de inovaţie şi sustenabilitate. 

Vizitatorii vor putea testa la standul Lenovo unele dintre cele mai noi dispozitive din gama Yoga, recent lansata tabletă multimedia Tab Plus, dar şi noile laptopuri din gama ThinkPad, care prezintă inovaţii la nivel de tastatură, display, performanţă/răcire, securitate, experienţă de utilizare şi întreţinere/reparare.

La standul Lenovo, vizitatorii îşi pot crea noi amintiri în cele trei zone instagramabile special amenajate, unul dintre punctele de atracţie şi distracţie, în acelaşi timp, fiind o super cadă cu bule transparente. Nu vor lipsi surprizele şi concursurile cu premii, iar marele premiu pus în joc este cea mai nouă tabletă lansată de Lenovo, Tab Plus, cu opt difuzoare JBL, ideală pentru iubitorii de muzică şi creată pentru a oferi o experienţă de divertisment completă. 

Mai multă inovaţie. Dispozitive concepute pentru a transforma experienţele utilizatorilor

Lenovo Tab Plus este o tabletă de 11,5 inch, dotată cu un ecran 2K care redă imagini intense, dar şi cu un suport reglabil pentru o utilizare optimă din orice unghi. Pentru o personalizare optimă a sunetului, tableta vine cu o aplicaţie de control al volumului care permite ajustarea precisă a setărilor audio. Cu ajutorul aplicaţiei, tableta măreşte automat volumul când aplicaţia preferată de muzică sau podcast este deschisă şi reduce sunetul atunci când este selectat un browser, printre alte funcţii.

Seria Lenovo Yoga este multifuncţională. Indiferent dacă utilizatorii au nevoie de un laptop tradiţional cu clapetă, de un notebook portabil sau chiar de o tabletă, pot găsi flexibilitatea de care au nevoie cu un Yoga. Fabricat din aluminiu prelucrat, se remarcă printr-un finisaj metalic de înaltă calitate, îmbinând perfect elementele de stil, fiind în acelaşi timp foarte rezistent. Un alt element care sporeşte atractivitatea modelului Yoga este bateria cu o autonomie foarte mare. Datorită funcţiei Lenovo Quick Charge utilizatorii pot câştiga câteva ore în plus cu o încărcare rapidă de 15 minute. Lenovo a reuşit să facă din gama Yoga prima alegere pentru profesioniştii în design şi editare din întreaga lume. În plus, modelele Yoga Pro 7i (14", 9) şi Yoga Pro 9i (16", 9) sunt construite cu 50% aluminiu reciclat în capacul inferior.

Lenovo a adus în acest an câteva schimbări majore portofoliului de laptopuri din gama ThinkPad, punând accent pe securitate, performanţă şi experienţa de utilizare. De asemenea, inovaţiile în materie de întreţinere şi reparare pentru gama ThinkPad includ un nou ghid de reparaţii care utilizează imagini reale ale produsului, videoclipuri şi numerele de referinţă ale pieselor de schimb pentru simplificarea procesului de achiziţie; parteneriat cu iFixit, magazin online cu piese de schimb şi ghiduri de reparaţii online, pentru a obţine o evaluare a posibilităţii de reparare a produsului. Seriile ThinkPad L/T de 14 inch îmbunătăţesc interacţiunea directă a utilizatorilor cu ecranul, datorită tehnologiei 3M Dual Brightness Enhancement Film (DBEF5), care oferă o luminozitate mai mare şi un consum de energie mai mic, protejând în acelaşi timp ochii.

În plus, laptopurile din gama ThinkPad oferă o autonomie ridicată a bateriei şi sunt proiectate să funcţioneze şi să reziste în condiţii dificile, fiind una dintre cele mai bune opţiuni pentru utilizatorii care călătoresc frecvent sau lucrează în medii dure. 

Cu o gamă variată de modele potrivite pentru diferite nevoi şi bugete, gama ThinkPad de la Lenovo este o alegere excelentă pentru oricine caută un laptop puternic şi fiabil. Toată gama ThinkPad a fost proiectată cu gândul la planetă, fiind fabricate din plastic reciclat şi materiale naturale, în diverse componente şi sunt livrate într-un ambalaj reciclat şi/sau provenit din păduri sustenabile.

Lenovo nu construieşte doar PC-uri, ci creează experienţe prin intermediul elementelor inovatoare de design, materialelor sustenabile şi tehnologiilor de calcul AI revoluţionare. 

Lenovo este o companie tehnologică globală cu venituri de 57 de miliarde de dolari US, clasată pe locul 217 în topul Fortune Global 500, şi care deserveşte zilnic milioane de clienţi din 180 de pieţe. Cu o viziune îndrăzneaţă, prin intermediul căreia îşi propune să ofere tehnologii mai inteligente pentru toţi, Lenovo a valorificat succesul obţinut din poziţia de cea mai mare companie de PC-uri din lume, extinzându-se cu un portofoliu pocket-to-cloud de dispozitive compatibile, pregătite şi optimizate pentru AI (PC-uri, staţii de lucru, smartphone-uri şi tablete), infrastructură (data center, stocare, edge, high performance computing şi infrastructură software defined), software, soluţii şi servicii. Investiţiile continue ale Lenovo în inovaţii care schimbă lumea construiesc un viitor mai echitabil, demn de încredere şi mai inteligent pentru toată lumea, indiferent unde se află. 

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe prosport.ro

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.