Festin cu usa inchisa
Pranzul a evoluat de la satisfacerea unei nevoi fiziologice la afirmarea unui anumit stil de viata, iar cele mai stilate mese au loc in spatele usilor inchise.
Asociata cu cresterea veniturilor companiilor, cererea tot mai mare pentru pranzuri private de afaceri sau de leisure a determinat restaurantele de lux sa isi extinda numarul de sali in care masa se ia departe de ochiul public.
Bucatariile de maxima eleganta din jurul lumii si-au customizat restaurantele pentru a servi menu-uri rafinate intr-un decor cu dichis si intimitate absoluta.
Pranzurile private nu trebuie insa sa fie prohibitive din punct de vedere financiar, asa ca maestrii gastronomiei au inclus in pret si bacsisul, si cateva pahare de sampanie, singura conditie fiind ca valoarea totala a comenzii colective sa atinga o suma minima prestabilita, care poate atinge 3.000 dolari.
Pentru 370 dolari la Mandarin Oriental din Hong Kong sau 485 dolari la 21 Club din Manhattan, o persoana se poate bucura de rafinament culinar intr-un adevarat sanctuar al bucatariei internationale, caci in fiecare seara menu-ul este pregatit de un alt chef, dintr-o alta regiune a lumii, in cea mai extravaganta maniera cu putinta.
Asociata cu cresterea veniturilor companiilor, cererea tot mai mare pentru pranzuri private de afaceri sau de leisure a determinat restaurantele de lux sa isi extinda numarul de sali in care masa se ia departe de ochiul public.
Bucatariile de maxima eleganta din jurul lumii si-au customizat restaurantele pentru a servi menu-uri rafinate intr-un decor cu dichis si intimitate absoluta.
Pranzurile private nu trebuie insa sa fie prohibitive din punct de vedere financiar, asa ca maestrii gastronomiei au inclus in pret si bacsisul, si cateva pahare de sampanie, singura conditie fiind ca valoarea totala a comenzii colective sa atinga o suma minima prestabilita, care poate atinge 3.000 dolari.
Pentru 370 dolari la Mandarin Oriental din Hong Kong sau 485 dolari la 21 Club din Manhattan, o persoana se poate bucura de rafinament culinar intr-un adevarat sanctuar al bucatariei internationale, caci in fiecare seara menu-ul este pregatit de un alt chef, dintr-o alta regiune a lumii, in cea mai extravaganta maniera cu putinta.
Urmărește Business Magazin

Citeşte pe zf.ro
-
Ce mai face George Soros la 94 de ani, „inamicul public" numărul 1 din România. Cine este Alexander Soros, urmașul lui, care a fost decorat de fostul președinte american Joe Biden în locul tatălui său. Scott Bessent, mâna dreaptă a lui Soros, alături de care a prăbușit lira sterlină, e acum ministru de Finanțe în SUA
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro
/arta-si-societate/lifestyle/festin-cu-usa-inchisa-4073630
4073630
comments powered by Disqus