Festin cu usa inchisa
Asociata cu cresterea veniturilor companiilor, cererea tot mai mare pentru pranzuri private de afaceri sau de leisure a determinat restaurantele de lux sa isi extinda numarul de sali in care masa se ia departe de ochiul public.
Bucatariile de maxima eleganta din jurul lumii si-au customizat restaurantele pentru a servi menu-uri rafinate intr-un decor cu dichis si intimitate absoluta.
Pranzurile private nu trebuie insa sa fie prohibitive din punct de vedere financiar, asa ca maestrii gastronomiei au inclus in pret si bacsisul, si cateva pahare de sampanie, singura conditie fiind ca valoarea totala a comenzii colective sa atinga o suma minima prestabilita, care poate atinge 3.000 dolari.
Pentru 370 dolari la Mandarin Oriental din Hong Kong sau 485 dolari la 21 Club din Manhattan, o persoana se poate bucura de rafinament culinar intr-un adevarat sanctuar al bucatariei internationale, caci in fiecare seara menu-ul este pregatit de un alt chef, dintr-o alta regiune a lumii, in cea mai extravaganta maniera cu putinta.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro