De ce foarte mulţi pasageri comandă această băutură când călătoresc cu avionul?
Linia aeriană Lufthansa serveşte în jur de 1,7 milioane de litri din această băutură în fiecare an.
Băutura în cauză este sucul de roşii şi se bea de ani de zile pe avioane. Pentru mulţi oameni, sucul de roşii e bun doar combinat cu vodcă şi sos tabasco, dar este preferat şi de mulţi pasageri atunci când călătoresc. De ce?
Lufthansa a vrut să afle motivul aşa că în 2010 a realizat o serie de teste şi au descoperit că opinia în privinţa a ceea ce are un gust bun se schimbă atunci când călătoreşti la mulţi kilometri deasupra pământului. Atunci când te afli la 10.000 de metri altitudine presiunea din avion scade şi la o presiune scăzută sângele primeşte mai puţin oxigen atenuând sensibilitatea la miros şi gust.
Mai mult, umiditatea din cabină se află la undeva între 10-15%, care îţi va usca nasul şi gura. Astfel, sucul de tomate reprezintă cocktailul perfect pentru călătoria cu avionul, având un gust mai proaspăt decât cel băut la sol. În plus, sucul este săţios şi în cazul unor pasageri îi ajută să depăşească răul de mişcare, de zbor cu avionul.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro