100 tineri manageri de top. Oana Adjudeanu, Colliers România

Postat la 02 septembrie 2024 137 afişări

100 tineri manageri de top. Oana Adjudeanu, Colliers România

Oana Adjudeanu, ,head of business operations, asset services, Colliers România

37 de ani


Cifră de afaceri (2022): + 57,3 mil. lei

Profit net (2022): + 5,1 mil. lei

Număr de angajaţi: + 100


Divizia pe care o coordonează administrează aproape 700.000 mp de spaţii de birouri şi industriale, cu peste 400 de chiriaşi în clădirile din portofoliu. Ea s-a alăturat echipei Colliers în 2008, concentrându-se pe închirierea de birouri, administrarea proprietăţilor, gestionarea proiectelor şi sustenabilitate. Este specialist LEED din 2013, project management professional din 2017 şi membru al RICS din 2018. Fondatoare a departamentului de Asset Services în 2011, ea coordonează întregul portofoliu şi echipa din 2016, ocupând poziţia de head of business operations. Oana Adjudeanu preferă lucrul de la birou pentru interacţiunea în persoană, atmosfera de echipă şi comunicarea directă. „Este vital ca un manager să fie prezent pentru a integra, motiva şi evalua echipa. Chiar şi în rarele zile de lucru remote, simt o deconectare şi lipsa disponibilităţii pentru colegi, ceea ce subliniază importanţa prezenţei fizice în mediul de lucru.”

„Fiecare persoană are o poveste unică ce îi influenţează fiecare decizie şi acţiune. Pentru o înţelegere profundă, este esenţială ascultarea activă şi punerea întrebărilor adecvate, dezvăluind adevărul dincolo de aparenţe. Realitatea mesajelor poate fi distorsionată, de aici importanţa empatiei şi a unei evaluări obiective în relaţiile interpersonale.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.