A devenit milionar înainte să termine liceul: “La 15 ani, câştigam 300.000 de dolari pe lună”
Cameron Johnson s-a lansat în aventura antreprenorială în 1994, în Virginia, când avea 9 ani, pornind de la invitaţiile pe care le-a făcut pentru o petrecere a părinţilor săi. Până la 11 ani, vorba despre talentul său s-a răspândit, iar Johnson a ajuns să câştige mii de dolari din vânzarea de ilustrate sub brandul Cheers and Tears, potrivit publicaţiei americane Forbes.
Un an mai târziu, a cumpărat colecţia de 30 de păpuşi Teanie Babies a surorii sale, în schimbul a 100 de dolari. Tânărul antreprenor a câştigat rapid de zece ori suma plătită surorii lui, după ce a vândut păpuşile pe eBay. Pentru că a văzut potenţialul afacerii, i-a contactat pe producătorii păpuşilor şi a început să le cumpere în regim en-gros, vânzându-le apoi pe eBay şi pe site-ul său, Cheers and Tears.
În mai puţin de un an, Johnson a câştigat 50.000 de dolari, bani pentru care i-a folosit în fondarea următoarei sale afaceri, My EZ Mail, un serviciu de forward al e-mail-urilor către anumite conturi, fără dezvăluirea informaţiilor personale ale destinatarului. Pentru a-şi pune în aplicare ideea, a angajat un programator, iar în doi ani, My EZ Mail a generat 3.000 de dolari pe lună în venituri din publicitate.
În 1997, şi-a unit forţele cu alţi doi antreprenori cu care a creat compania axată pe advertising online Surfingprizes.
com prin care utilizatorii software-ului primeau 20 de cenţi/oră pentru inconvenienţa de a vedea anunţuri pe ecranele lor în timp ce navigau. “Aveam 15 ani şi câştigam 300 – 400.000 de dolari pe lună, iar până la absolvire, aveam venituri de mai mult de un milion de dolari”, îşi descrie Johnson aventura antreprenorială.
După ce a petrecut mai puţin de un semestru ca student al Institutului Politehnic din Virgina, lui Johnson i-a venit o nouă idee de afacere, Certificateswap.com, axată pe oferirea de certificate de reducere, pe care a vândut-o în 2004 pentru o sumă formă din şase cifre. Cameron Johnson este considerat unul dintre cei mai de succes tineri antreprenori american şi a fost şi protagonistul emisiunii ABC “Oprah’s Big Give” şi gazda emisiunii BBC “Beat the Boss”.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro