Colţul celor neînsoţiţi
Cum numărul celor care preferă să mănânce singuri la restaurant este în creştere, localurile americane se adaptează ca să-i atragă, scrie New York Times.
Acestora li se amenajează fie colţuri de terase în zone pietonale de unde pot urmări ce se petrece pe stradă şi citi liniştiţi presa, fie se extinde barul înspre holul hotelului pentru a crea un loc pentru cei care vor să stea singuri, ori li se amplasează mese departe de uşă ca să aibă intimitate. Alte localuri merg până într-acolo încât să creeze programe prin care câteva persoane care vin să mănânce singure sunt invitate în bucătărie, unde maestrul bucătar le oferă mostre din meniul zilei.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro