100 tineri manageri de top. Iulia Surugiu, CEO, SII România: „Work hard, play hard» mă defineşte atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală”

Postat la 02 septembrie 2024 71 afişări

100 tineri manageri de top. Iulia Surugiu, CEO, SII România: „Work hard, play hard» mă defineşte atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală”

Iulia Surugiu, CEO, SII România, 39 de ani


Cifră de afaceri (an fiscal 2023-2024): 40,8 mil. euro

Profit net: 4 mil. euro

Număr de angajaţi: 650


Iulia Surugiu a fost numită director general al SII România în 2024. Cu peste un deceniu de experienţă în companie, a deţinut anterior funcţia de director operaţional. Înainte de SII România, Iulia a lucrat în management şi consultanţă tehnică la o mare firmă de software din România. A absolvit ca şefă de promoţie Facultatea de Cibernetică ASE din Bucureşti şi deţine un doctorat în Informatică Economică.

„«Work hard, play hard» mă defineşte atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală. Sunt o persoană activă, care se implică profund în tot ceea ce face, sunt mereu în mijlocul acţiunii şi mă dedic cu pasiune fiecărui aspect al vieţii mele. Mă străduiesc să îmi respect promisiunile şi să îmi gestionez timpul astfel încât să pot oferi atenţia şi energia necesară atât muncii, cât şi vieţii personale, pentru a menţine un echilibru sănătos.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.