Cele mai inovatoare companii din România: Bitdefender, suita de produse antivirus pentru clienţi rezidenţiali şi business
Cele patru inovaţii reprezintă cele mai importante patente ale Bitdefender din punctul de vedere al impactului în business şi al numărului de utilizatori.
Elementul de noutate:
Tehnologia care permite analiza comportamentală a ameninţărilor informatice a asigurat antivirusului românesc Bitdefender locul întâi în teste. În ultimii trei ani, compania a patentat sau are în curs de patentare 50 de inovaţii tehnologice. Cele mai multe sunt în domeniul tehnologiilor de virtualizare, antimalware şi antispam, fără concurenţă în piaţă.
Efectele inovaţiei:
Vânzările Bitdefender au crescut de la an la an pe seama implementării acestor inovaţii. Furnizorul de soluţii de securitate IT a înregistrat anul trecut, la nivelul întregului grup, venituri mai mari cu 26%. Tehnologia Bitdefender protejează datele digitale a peste 500 de milioane de utilizatori de pe toate continentele, iar tehnologiile antivirus Bitdefender se clasează pe primul loc la nivel mondial în urma testelor specializate realizate de organisme independente de profil, printre care AV Test şi AV-Comparatives.
Cele mai importante cinci pieţe pentru Bitdefender sunt SUA (care generează venituri anuale de 20 de milioane de dolari doar din vânzări online, exceptând contractele corporate), urmate de Franţa, Germania, Canada, Marea Britanie şi Australia.
Descriere:
1. Memory introspection engine for integrity protection of virtual machines: invenţia se referă la sisteme şi metode pentru protejarea sistemelor informatice împotriva malware-ului şi , în special, pentru sistemele anti-malware care utilizează tehnologia de virtualizare hardware.
2. Anti-malware Emulation Systems and Methods: reprezintă o tehnologie de detecţie proactivă a noilor pericole informatice bazată pe euristici. Emulează fişiere necunoscute într-un mediu virtual, pentru a identifica un posibil comportament maliţios.
3. Image spam filtering systems and methods: Invenţia este o tehnologie antispam care implică recunoaşterea automată a elementelor vizuale sau de tip text, pentru identificarea imaginilor ce pot avea conţinut ofensator.
4. Systems and Methods for Dynamically Integrating Heterogeneous Anti-Spam Filters: patentul foloseşte o tehnologie care implică filtrarea automată a mesajelor de tip spam, în baza unui scor de relevanţă dat de antrenarea mai multor filtre de analiză a mesajelor.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro