Investitii in clinicile private

Postat la 02 noiembrie 2007 1 afişăre

Grupul rus Sistema va investi 277 milioane de euro in urmatorii patru ani in construirea unui lant de clinci medicale.

Grupul rus Sistema va investi 277 milioane de euro in urmatorii patru ani in construirea unui lant de clinci medicale.

"Sectorul serviciilor medicale platite este unul din domeniile-cheie ale cresterii", spune Aleksandr Goncearuk, CEO al conglomeratului Sistema, citat de agentia Reuters. In noile clinici va fi disponibila o gama completa de servicii de tratament preventiv, de diagnosticare si de tratament clinic.

Grupul controleaza cel mai mare operator rus de telefonie mobila, Mobile TeleSystems, dar are afaceri si in sectorul imobiliar, tehnologie, comert, turism, media si sectorul bancar. Conform strategiei adoptate, investitiile in dezvoltarea clinicilor vor atinge 69 de milioane de euro pe an. In prezent, divizia de sanatate a Sistema este formata din 14 clinici situate in Moscova si in imprejurimi, integrate in Medsi Companies Group. Goncearuk a spus ca are in vedere o colaborare cu parteneri germani pe domeniul medical, dar nu a oferit mai multe detalii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Rusia,
clinica privata
/actualitate/afaceri/investitii-in-clinicile-private-1023317
1023317
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.