Schimbări în conducerea Impact Developer & Contractor

Autor: Andra Stroe Postat la 10 ianuarie 2019 142 afişări

Impact Developer & Contractor a recrutat doi manageri noi, cu experienţă în companii multinaţionale, pentru a conduce departamentul operaţional, respectiv cel financiar al companiei.

Schimbări în conducerea Impact Developer & Contractor

Astfel, Consiliul de Administraţie al societăţii l-a numit în funcţia de director financiar pe Giani – Iulian Kacic, cu o experienţă de peste 15 ani în industria petrolieră, acesta urmând să îşi exercite atribuţiile împreună cu directorul general al companiei, Bogdan Oşlobeanu. Funcţia de director de operaţiuni a fost ocupată de Iulian Mirel Măguleanu, project manager cu experienţă în coordonarea de proiecte de amploare în România şi pe plan internaţional.

Giani Kacic şi-a început cariera în industria farma şi a continuat-o în cea petrolieră, ocupând timp de 15 ani mai multe funcţii de conducere în cadrul Grupului Rompetrol, printre care Finance Manager Rom Oil S.A , CFO Rompetrol Rafinare, Project Director SAP Program Group Rompetrol, Group Cost Control BU Refinery & Industrail Services Group Rompetrol. Este absolvent al Facultăţii de Management din Bucureşti.

Înainte de venirea la Impact, Iulian Mirel Măguleanu a fost director de proiect în cadrul Companiei Verus Project Management, companie care oferă servicii de consultanţă în management de proiect în Kazahstan, preponderent pentru industria de petrol şi gaze.

De profesie inginer mecanic cu expertiză în ingineria, construcţia şi mentenanţa în Rafinărie, Petrochimie, Instalaţii de producţie a petrolului, centrale electrice şi linii electrice, Iulian Măguleanu cumulează peste 29 de ani de activitate în industrii de Oil & Gas şi Power & Energy, dintre care 15 ani de experienţă în management de proiect şi management operaţional, în cadrul unor companii precum Rominserv din cadrul Grupului Rompetrol şi Petrom.

Compania are în dezvoltare în momentul de faţă două proiecte rezidenţiale de mari dimensiuni în nordul capitalei: Greenfield Residence în Băneasa, pe segmentul mediu şi Luxuria Domenii Residence pe segmentul premium. Proiectele au o valoare investiţională cumulată de peste 600 milioane euro şi vor totaliza peste 8,000 de locuinţe. Luxuria este singurul proiect rezidenţial aflat în imediata proximitate a viitorului pol de business din Expoziţiei, o zonă în care vor fi relocaţi în următoarea perioadă în jur de 17.000 de angajaţi, în aproximativ 200.000 mp de birouri. Ansamblul integrează în premieră pe piaţa rezidenţială din România soluţii de tip Smart Home, oferind clienţilor posibilitatea de a beneficia încă din momentul mutării de confortul şi facilităţile inovaţiilor tehnologice de ultimă oră.

Pe lângă cele două proiecte menţionate, în 2019 dezvoltatorul are în plan demararea lucrărilor de construcţie pentru un nou ansamblu rezidenţial în Constanţa, pe un teren de circa 8 ha, pe care acesta îl deţine pe Bulevardul Tomis, cu acces rapid către centrul oraşului, staţiunea Mamaia, dar şi către ieşirea spre autostradă. Proiectul va include 660 de apartamente şi are o valoare de piaţă estimată la 53.5 milioane euro.

Până în 2028, compania preconizează dezvoltarea a cinci proiecte rezidenţiale, cu o valoare de piaţă cumulată de 948.9 milioane euro: Greenfield Residence în Băneasa, Luxuria Domenii Residence, în zona Domenii, ansamblul din Constanţa şi alte două proiecte, în zonele Barbu Văcărescu şi Ghencea din capitală.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
conducere,
schimbari,
companie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.