Mihaela Drugă: Pandemia ne-a oferit multe lecţii, dar cred că printre cele mai importante este aceea de a fi învăţat să privim întotdeauna ambele feţe ale monedei
Membru al Directoratului • SIGNAL IDUNA ASIGURARE REASIGURARE
Număr de angajaţi (la finalul anului 2020): 167
Cea mai importantă lecţie învăţată în pandemie:
Pandemia ne-a oferit multe lecţii, dar cred că printre cele mai importante este aceea de a fi învăţat să privim întotdeauna ambele feţe ale monedei. Deşi suntem tentaţi să vedem lucrurile doar în alb şi negru, anul trecut ne-a arătat că putem gândi şi în nuanţe. Cu cât eşti mai deschis spre schimbare şi încerci să vezi oportunitatea din orice situaţie, cu atât eşti mai aproape de a găsi soluţiile corecte şi de a avea succes.
Cea mai importantă decizie pe care am luat-o în ultimul an:
Ultimul an ne-a determinat pe mulţi dintre noi să luăm deciziile importante într-un mod mult mai asumat.
Pentru mine, cea mai importantă decizie a fost aceea de a continua toate proiectele începute şi chiar de a iniţia unele noi, atât în plan profesional, cât şi în plan personal, de a păstra ţintele şi a ajusta doar modul lor de realizare.
Cum mi-am menţinut colegii motivaţi în această perioadă:
Comunicarea este singurul răspuns posibil, din punctul meu de vedere. Am menţinut o comunicare constantă pe toate nivelurile de activitate şi între toate departamentele, fie prin şedinţe comune, fie prin întâlniri individuale, mesaje personalizate şi informări interne.
Work from home sau de la birou?
Cred cu tărie că energia care se creează între colegii care împart acelaşi birou nu poate fi înlocuită de nimic şi este unul dintre principalele motoare care contribuie la dezvoltarea unei companii. Iar prin natura noastră, fiind fiinţe sociale, avem nevoie de această energie. Însă, consider că de acum înainte, un mix între cele două poate fi o alegere potrivită, astfel încât să reînvăţăm să începem un nou capitol din vieţile noastre.
Locul din care îmi iau energia necesară depăşirii unei crize:
Dincolo de experienţa crizelor financiare şi politice prin care am trecut împreună ca echipă în ultimii ani, constantă rămâne familia. În mod deosebit, pandemia ne-a readus aproape de familie, iar sintagma «echilibrul dintre viaţa profesională şi cea personală» a dobândit noi valenţe. Cel puţin din acest motiv vom revizita în viitor aceste momente cu o oarecare nostalgie a unor noi începuturi.
Persoana care m-a inspirat cel mai mult în această perioadă:
Nu aş dori să mă limitez la a nominaliza doar o persoană, aş prefera mai degrabă să salut leadershipul feminin, care a reacţionat exemplar în toată această perioadă, prin luarea unor decizii şi a unor măsuri ferme, care să permită ca activitatea să se desfăşoare în continuare în condiţii optime.
Putere vs. feminitate:
Cu siguranţă cele două calităţi nu se exclud una pe cealaltă, ci chiar se potenţează. Trăim într-o societate în care au fost făcute progrese importante în ceea ce priveşte lupta contra stereotipurilor şi în care calităţile de lider ale femeilor sunt recunoscute şi apreciate. A fi o femeie puternică nu anulează feminitatea, chiar dimpotrivă, cred că femeile, prin experienţele lor de viaţă şi calităţile pe care prin rolurile lor multiple ajung să le posede, pot aduce perspective de succes şi viziuni creative în orice activitate.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro