Cina in asternut
Pe perete se vedeau imagini din natura sau pur si simplu succesiuni de forme colorate. Pentru un moment m-am simtit ca intr-o locatie pentru bolnavi psihic, menita sa-ti readuca echilibrul. Totul era de un alb imaculat, de la culoarea peretilor la masa si pana la asternuturile impecabile. Am mai remarcat muzica chill out si un visual cu o cascada pe peretele din fata. Ne-am descaltat si, cu o oarecare timiditate, ne-am urcat in varful patului, unde ne-am tolanit pe pernele moi. In dreapta si in stanga noastra oamenii se dezbracau de inhibitii, isi slabeau nodul de la cravata si incepeau sa discute. Dupa un pahar de Sauvignon Blanc, recomandat de ospatar, ne-a fost adus primul dintre cele 5 feluri de mancare ce urmau sa constituie meniul special din acea seara. Platourile au fost variate, pentru toate gusturile, riguros preparate de doi bucatari olandezi cunoscuti. La Supperclub nu mananci \"a la carte\". In fiecare saptamana, meniul este altul, acelasi insa pentru toata lumea, cu exceptia celor care prefera mancarea vegetariana. Portiile \"a la francaise\", mici dar satioase, sunt laborios concepute sa incante privirea. Pretul mediu pentru cele 5 feluri de mancare este de 60 de euro, care nu include bautura ce poate ajunge si ea pana la 40 de euro de persoana. Este considerat scump, dar merita, pentru o seara altfel. Este locul ideal si pentru o prima intalnire, pentru ca defilarea portiilor delicioase dureaza aproximativ 4 ore, timp in care nu poti decat sa vorbesti, sa ajungi sa cunosti mai bine persoana care te insoteste sau sa-ti faci prieteni printre cei de langa \"masa\" ta. Atmosfera este cu atat mai destinsa daca accepti serviciile maseurului restaurantului. Pentru 10 euro, ti se administreaza un masaj shiatsu garantat sa te relaxeze, mai ales ca apoi iti poti relua locul in varful patului. Pentru intretinerea clientilor, in Supperclub sunt invitati si diversi performeri sau sunt organizate diverse expozitii de arta. Spectacolele sunt nonconformiste, de la jonglerii cu foc la prezentari de moda excentrice sau pur si simplu spectacole live ale unor cantareti de renume. De asemenea, Supperclub este o scena preferata de DJ si VJ cunoscuti. Este uimitor sa observi cum se transforma de la ora la ora atmosfera din club si, odata cu ea, si starea clientilor. Prima ora si jumatate a fost de acomodare, muzica - zen, mancarea - usoara. Odata cu aparitia performerilor pe scena si dupa cateva pahare de vin, atmosfera s-a incalzit si Sunny a inceput sa ridice lumea la dans. Dupa trei ore, masa din centrul salii era plina de oameni care dansau frenetic. Ce parea la inceput a fi o cina normala s-a transformat intr-un adevarat spectacol. Aceasta e de fapt si una dintre trasaturile clubului. Nu inceteaza sa te surprinda, atat ca atmosfera cat si la capitolul mancare. Desertul, o delicioasa tarta cu capsuni, l-am savurat putin inainte de miezul noptii. In timpul saptamanii, programul este de la ora 20.00 la 1.00, iar vineri si sambata pana la 3.00. Nimeni nu pleaca totusi pana aproape de incheierea serii. Am parasit Supperclub in jurul orei 00.30, cu toate simturile imbatate si ne-am hotarat sa revenim aici cu proxima ocazie.Un alt fel de restaurantDesi conceptul de Supperclub s-a nascut in Amsterdam, se regaseste acum in intreaga lume. In America - San Francisco, in Australia - Melbourne si in alte orase mari din Europa ca Roma, Barcelona, si Istanbul. Fiecare este diferit, adaptat culturii locale, dar toate au acelasi stil decadent artistic, intelectual si stilat.
Urmărește Business Magazin
Citeşte pe zf.ro
Citeşte pe mediafax.ro
Citeşte pe Alephnews
Citeşte pe smartradio.ro
Citeşte pe comedymall.ro
Citeşte pe prosport.ro
Citeşte pe Gandul.ro
Citeşte pe MediaFLUX.ro
Citeşte pe MonitorulApararii.ro
Citeşte pe MonitorulJustitiei.ro
Citeşte pe zf.ro